Ungāru gulaša zupa

4 1

Sastāvdaļas

  • (4 porcijas)
  • 175 g liesas maltas liellopa gaļas
  • 2 nelieli smalki sagriezti sīpoli
  • 1 sagriezts selerijas kāts
  • 1 vidēji liela paprika
  • 2 tējk. paprikas pulvera
  • 1 tējk. ķimeņu
  • 690 g sasmalcinātu konservētu tomātu
  • 1 dārzeņu buljona kubiņš
  • 1 tējk. cukura
  • 40 g nevārītu makaronu (mazu, zupai paredzētu)
  • 1 ēd.k. svaigu pētersīļu
  • Šķipsniņa sāls
  • ¼ tējk. maltu melno piparu

Pagatavošana

35 min.
  1. Apcep malto gaļu bez eļļas, kamēr tā paliek brūna. Pievieno sīpolus, seleriju un papriku, sautē 5 minūtes, visu laiku maisot.
  2. Nogriež mazāku uguni, pievieno paprikas pulveri un ķimenes, sautē vēl minūti. Pievieno konservētos tomātus, dārzeņu buljonu, cukuru un makaronus. Uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns 25 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
  3. Iemaisa sasmalcināto pētersīli, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pasniedz ļoti karstu.

Komentāri

Māris 2013. gada 15. novembris 11:32
Manā skatījumā tikai vājš pavārs strādā ar buljona kubiņiem

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas