Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautēti sarkanie kāposti

2007. gada 11. novembris
Foto: Depositphotos.com
Šī recepte nāk no manas jaunās dzimtenes Vācijas un ir tipisks svētdienas vai svētku pusdienu ēdiens.
Pagatavošana
180 min
1. Kāpostu smalki sagriež, ieliek katlā, pielej ūdeni. Liek uz uguns un vāra.
2. Kad kāposti sāk vārīties, pievieno nomizotus un no sēklotnēm attīrītus ābolus, kas sagriezti 4 daļās.
3. Pievieno sāli, piparus, sīpolu, lauru lapu.
4. Visu sautē uz lēnas uguns līdz kāposti ir gandriz gatavi.
5. Pievieno apelsīnu sulu, kanēli un sautē līdz kāposti gatavi. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, cepeti vai ar kadu citu ceptu gaļu.
6. Šī recepte nāk no manas jaunās dzimtenes Vācijas un ir tipisks svētdienas vai svētku pusdienu ēdiens.

Labu apetiti!
Uz augšu