Zoss cepetis ar āboliem un plūmēm

4 1
Zoss cepetis ar āboliem un plūmēm
Foto: Depositphotos.com
Vidēji uz katru gaļas kg jārēķina stunda cepšanai. Produktu daudzums atkarīgs no zoss lieluma.

Sastāvdaļas

  • 1 zoss
  • Sīpols
  • Pētersīļi
  • Selerijas
  • Āboli
  • Žāvētas plūmes
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

180 min.
  1. Zosi pilda ar ābolu gabaliņiem, žāvētām plūmēm.
  2. No ārpuses zosi ierīvē ar sāli un pipariem.
  3. Liek cepešpannā, pielej nedaudz verdoša ūdens un lielā karstumā apcep brūnu.
  4. Tad pielej vēl ūdeni, pievieno garšsaknesn un turpina cept bieži aplaistot līdz gaļa mīksta un gatava.

    Labu apetīti!
    Tad pielej vēl ūdeni, pievieno garšsaknesn un turpina cept b...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni