Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu bumbulīši eļļā

2007. gada 11. novembris
Foto: Depositphotos
Kad ierastie kartupeļi ir apnikuši, pastrādā vairāk un baudi ko jaunu
Pagatavošana
45 min
1. Nomizo kartupeļus un sīkos gabalos liek vārīties.
2. Kad kartupeļi mīksti tad tos samīca.
3. Ātri maisot pievieno olas. Miltus sākumā pieber 2-3 tējkarotes un samīca. Un atkal ber miltus kamēr masa ir nedaudz cieta un miltaina.
4. Tad gatavo nelielas bumbiņas. Masai jābūt karstai kad gatavo bumbas tapēc prātīgi neapdedzinies.
5. Kad bumbas sagatavotas tad tās liek uz pannas cepties, eļļai ir jābūt uz pannas daudz, lai kartupeļu bumbas peldētu.
6. Bumbas var arī vārtī eļļas peldē.
7. Kad bumbas ir brūnīgas un gatavas var pievienot garšvielas pēc izvēles.
8. Labu apetīti!
Uz augšu