Pikantā vistas fileja tīta lavaša maizē

4 1

Sastāvdaļas

  • Vistai
  • 220 gvistas filejas
  • 10 ggaršvielu cālim
  • 3 g saldās paprikas pulvera
  • 2 gsausā ingvera
  • 50 mlaugu eļļas
  • 5 gsāls
  • Lavašam
  • 1 cepta vistas fileja
  • 1 paprika (½ dzeltena, ½ sarkana)
  • ¼gurķa
  • ¼ledus salātu
  • ¼rīvēta burkāna
  • 2 ēd.kkari mērces
  • 4 marinēti halapeņjo pipari
  • 1 ēd.ksasmalcinātu lociņu
  • Mērcei
  • 200 mlmajonēzes
  • 20 gkari pulvera
  • 3 gkaijena pulvera
  • 10 gtume rika pulvera

Pagatavošana

1 min.
  1. Izklājam lavaša maizi un liekam virsū kārtu ar kari mērci, tad sasmalcinātus zaļumus, papriku, gurķi, burkānus, lociņus, vistas fileju un cieši aizlokam ciet stingrā rullī. Pirms pasniegšanas sagriežam.
  2. Mērce.
  3. Sajaucam visas sastāvdaļas vienā bļodā un rūpīgi izmaisām, lai izveidotos vienkrāsaina mērce.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni