Spagetti ar manu tomātu mērci

5 1

Sastāvdaļas

  • Spagetti makaroni (daudzums atkarīgs no cilvēku skaita)
  • 3 svaigi tomāti
  • Puspaciņa klasiskā kausētā siera
  • Margarīns
  • Eļļa
  • Rakveres cīsiņi
  • Sāls
  • Dilles (svaigas,saldētas vai kaltētas-nav nozīmes)
  • 2 litri ūdens

Pagatavošana

25 min.
  1. Spagetti izvāra ūdenī,kad gatavi,ūdeni nolej un ielej 1 ēdamkaroti eļļas un izmaisa,lai makaroni nesaliptu,tad piejauc un samaisa kausēto sieru.
  2. Mērce- tomātus sagriež ~6 daļās katru.Liek uz sakarsētas pannas 2edamkarotes margarīna,un izkausē.met iekšā tomātus un sasmalcinātas dilles, un sutina,kamēr viss ir vienā pļurā.
  3. Cīsiņus sagriež ripiņās un apcep uz pannas.
  4. Liek spagetti šķīvjos,viršu tomātu mērce un apmētā ar apcepinātiem cīsiņiem;)

Komentāri

Anda Vērpēja 2016. gada 15. jūlijs 20:24
Paldies par recepti! Tomātu mērcei var pielikt ķiplokus un piparus, sāli, kā arī cīsiņus iemaisīt mērcē, sanāk ļoti garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni