Grillēta vistas gaļas izlase

4 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • - broileru cāļi - 2 gab
  • - augu eļļa- 1 tase
  • - etiķis (aromatizēts ar baziliku un (vai) piparmētru - 1 tase
  • - ķiploks - 1galviņa - samalta
  • - kaltēti pētersīļi- 1 ēdamkarote
  • - svaigi malti smaržīgie pipari- 1 ēdamkarote
  • - sāls - 2 tējkarotes
  • - medus- 2 ēdamkarotes

Pagatavošana

1 min.
  1. No cāļiem vispirms atdala krūtiņu no mugurkaula, pēc tam spārnus, šķiņķus ar stilbiem.
  2. Stilbus atdala no šķiņķiem un kopā ar spārniem un mugurkaulu noliek malā ( citai receptei).
  3. Krūtiņu viegli izklapē ar gaļas āmuru no ādas puses, pēc tam atgriež kaulus, krūtiņu gareniski pārgiež 2 daļās (porcijās), saglabājot ādu.
  4. Šķinķiem atdala kaulu, viegli izklapē ar gaļas āmuru (saplacina).
  5. No augstāk minētajām sastāvdaļām izgatavo mikstūru (marinādi). Tajā apviļā katru gaļas gabalu un ievieto lēzenā bļodā. Vispirms sāk ar krūtiņām, pāc tam tām virsū liek šķņiķus. Atstāj ievilkties uz nakti.
  6. Cepu stēka turētāja restēs uz ļoti karstām oglēm, bieži grozot. NEPIEDEDZINĀT!!!!!!!
  7. Ēd piedevās to kas kāro
  8. labu apetīti- JURIS

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni