1. No cāļiem vispirms atdala krūtiņu no mugurkaula, pēc tam spārnus, šķiņķus ar stilbiem.
2. Stilbus atdala no šķiņķiem un kopā ar spārniem un mugurkaulu noliek malā ( citai receptei).
3. Krūtiņu viegli izklapē ar gaļas āmuru no ādas puses, pēc tam atgriež kaulus, krūtiņu gareniski pārgiež 2 daļās (porcijās), saglabājot ādu.
4. Šķinķiem atdala kaulu, viegli izklapē ar gaļas āmuru (saplacina).
5. No augstāk minētajām sastāvdaļām izgatavo mikstūru (marinādi). Tajā apviļā katru gaļas gabalu un ievieto lēzenā bļodā. Vispirms sāk ar krūtiņām, pāc tam tām virsū liek šķņiķus. Atstāj ievilkties uz nakti.
6. Cepu stēka turētāja restēs uz ļoti karstām oglēm, bieži grozot. NEPIEDEDZINĀT!!!!!!!