Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Mazā Pavlova ar jāņogām

2007. gada 5. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
70 min
1. Tīrā un sausā traukā saputo olu baltumus. Pievieno pusi no cukura daudzuma un puto, līdz iegūst stingras putas. Pēc tam uzmanīgi iecilā atlikušo cukuru.
2. Rūpīgi ieziež plāti vai arī izmanto cepamo papīru. No iegūtās masas veido 4 apaļas kūciņas, lai vidū veidojas iedobīte krēmam.
3. Cep cepeškrāsnī 125*C apmēram 50 minūtes. Bezē kūciņām jābūt trauslām un sausām.
4. Stingri saputo saldo krējumu.
5. Vajadzības gadījumā ogas notīra un noskalo. Pusi no jāņogu daudzuma un visas mellnes saspaida, tad sajauc ar putukrējumu.
6. Bezē kūciņas pārklāj ar sagatavotu jāņogu - melleņu krēnu. Rotā ar atlikušajām jāņogām.
Pasniedz tūlīt.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu