Ogu bezē

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 olu baltumi
  • 65 g cukura
  • 100 g saldā krējuma
  • 150 g sarkano jāņogu
  • 1 ēd.k. cukura ogu krēmam
  • 60 g melleņu

Pagatavošana

1 min.
  1. Tīrā un sausā traukā saputo olu baltumus. Pievieno pusi no cukura daudzuma un puto, līdz iegūst stingras putas. Pēc tam uzmanīgi iecilā atlikušo cukuru.
  2. Rūpīgi ieziež plāti vai arī izmanto cepamo papīru. No iegūtās masas veido 4 apaļas kūciņas.
  3. Cep cepeškrāsnī 125*C apmēram 50 minūtes. Bezē kūciņām jābūt trauslām un sausām.
  4. Stingri saputo saldo krējumu.
  5. Vajadzības gadījumā ogas notīra un noskalo. Pusi no jāņogu daudzuma saspaida, tad sajauc ar putukrējumu.
  6. Bezē kūciņas pārklāj ar sagatavotu jāņogu krēnu. Rotā ar atlikušajām jāņogām un mellenēm.
  7. Pasniedz tūlīt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti