Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas stilbiņi medū

2007. gada 5. novembris
Foto: Inga Ābola
Pagatavošana
40 min
1. Ķiplokus saspiež ar ķiplokspiedi. Medu, citronu sulu, ķiplokus, sāli, piparus sajauc. Ar šo masu ierīvē vistas stilbiņus. Patur 15-30 minūtes. Stilbiņus liek ietaukotā cepamtraukā (cepampannā), pāri pārlej atlikušo marinādes masu.
Foto: Inga Ābola
2. Uzkarsē cepeškrāsni. Cep līdz stilbiņi zeltaini brūni. Ja sāk piedegt, tad var pannā ieliet nedaudz ūdeni.
Foto: Inga Ābola
3. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles. Stilbiņi jāvaktē, jo medus var izraisīt nelielu piedegšanu.

Lai labi garšo!
Uz augšu