Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tandoori vista (Indija)

2007. gada 5. novembris
Foto: Caprizzy
Gatavošanas laiks (bez marinēšanas) - apm. 45 min.
Pagatavošana
150 min
1. Stilbiņus un/vai šķiņķīšus vairākās vietās sadur ar asu nazi. Samaisa kopā citrona sulu, ūdeni, sāli un malto ingveru. Ļauj vistai marinēties apm. 20 min. Pa to laiku samaisa kopā visas atlikušās sastāvdaļas (izņemot tomātus un sīpolus) un pievieno vistai - ļauj marinēties aukstā vietā vēl aptuveni 1-2h (man labāk garšo, ja ir atstāts uz nakti).
2. Tomātiem noņem miziņu un sīki sakapā, bet sīpolus sasmalcina un apcep. Tomātus un sīpolus samaļ blenderī.

Vistu izņem no marinādes. Marinādei pievieno tomātus/sīpolus un liek uz nelielas uguns vārīties.
3. Pasniedz ar tradicionālo indiešu maizi čapātī (atd ēd ar pirkstiem:) vai vienkārši ar rīsiem.

Labu apetīti!
Uz augšu