Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistiņa "ķiplociņš"

2007. gada 5. novembris
Foto: Lāsma Sarkane
Pagatavošana
40 min
1. Vistas stilbiņos ar nazi iegriž atveres, kurās liek iekšā ķiploku daiviņas. Var arī ķiplokus salikt aiz stilbiņa ādiņas.
2. Atsevišķā blodiņā ielej eļļu un tai pievieno dažādas kaltētas garšvielas- sāls, dilles, pētersīļi, ķiploku sāls, kā arī citus garšvielu maisījumus. Ar šo eļļu ieziež katru stilbiņu.
3. Liek uz follijas visus 4 stilbiņus un visu kārtīgi ietin.
4. Cep cepeškrāsnī apm. 20-30min.
5. Ēd kopā ar kartupeļiem, kas arī var būt cepti cepeškrāsnī.
Uz augšu