Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Krāsnī cepta zivs ar sieru

2007. gada 4. novembris
Foto: Anita Apsīte
Pagatavošana
1 min
1. Zivis apkaisa ar sāli un pipariem un liek cepamā traukā.
2. Speķi sagriež plānās šķēlītēs un apbrūnina pannā bez taukiem. Noceļ pannu no plīts.
3. Pievieno sadrupinātu baltmaizi, rīvētu citrona miziņu un sasmalcinātus pētersiļus. Maisījumu nedaudz atdzesē, tad pievieno rīvētu sieru.
4. Zivju fileju pārklāj ar speķa un siera maisīju. Virsū liek nelielas sviesta piciņas. Cep cepeškrāsnī 225 grādu temperatūra 15-20 minūtes.
5. Pasniedz ar kartupeļu biezeni. Rotā ar citrona šķēlītēm.
Uz augšu