Grillēta vistas krūtiņa (4 personām)

5 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 2 veseli broilera cāļi
  • Augu eļļa - 1 tase
  • Etiķis - 1 tase (vēlams aromatizēts ar baziliku)
  • Ķiploki - 1 galviņa
  • Kaltēti pētersīļi - 1 ēdamkarote
  • Smaržīgie pipari (svaigi samalti) 1 ēdamkarote
  • Sāls 2 tējkarotes

Pagatavošana

1 min.
  1. No cāļiem atdala krūtiņu daļu ar visu ādu. Izņem kaulus un krūtiņu sagriež 2 daļās (porcijās) gareniski pa vidu. Pārējo gaļu izmanto citur.
  2. No visām pārējām sastāvdaļām sagatavo marinādi. Katru gaļas porciju apviļā marinādē un ievieto traukā ar vāku. Atstāj ievilkties uz nakti.
  3. Cep uz karstām oglēm stēku turētājā, bieži apgrozot no abām pusēm.
  4. Pasniedz ar marinētiem sīpoliem, paprikas kečupu un baltmaizi.
  5. P.S. Ņemot vērā, ka ēšana notiek svaigā gaisā, porciju skaitu vēlams dubultot

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni