Tunāze

2007. gada 3. novembris
Foto: Rihards
Pagatavošana
25 min
1. 0 min. Katlā apmēram 1.3 L ūdens. Panna uz mazas uguns sildās.'
2. 2 min. Katlā pievienojam kūpināto gaļu kas sagriezta nelielos gabaliņos.
3. 5 min. Pannā pievienojam sarīvētu burkānu, ļaujam lēnām cepties eļļā.
4. 6 min. Katlā pievienojam palielus kartupeļu gabalus.
5. 7 min. katlā iemetam 2 daiviņas ķiploka.
6. 9 min. pannā pievienojam pusīti vidēji liela sasmalcināta sīpola. Otru pusīti nedaudz sasmalcinot pievienojam katla sastāvam.
7. 10 min. Katls vārās uz nedaudz virs vidējās liesmas, panna uz mazas uguns.
8. 15 min. Panna uz lielas uguns, pievienojam eļļu, uzkarsējam.. pievienojam uz pusēm pārgrieztus sampinjonus lai tie augstā temperatūrā dabū šoku.
9. 17 min. Katlā pievienojam sāli.
10. 18 min. visu pannas sastāvu pievienojam katlam.
11. 19 min. katlam pievienojam tunci.
12. 20 min. katla saturam pievienojam veselus marinētos tomātus.
13. 21 min. pievienojam pārējās garšvielas, lai tikai buljons tiktu apveltīts ar garšvielu efektu, nevis pārējās sastāvdaļas.
14. 22 min. pievienojam pusi ēdamkarotes sinepes!
15. Pasniegt visiem lai katram tiktu vesels tomāts un arī gabals kartupeļa.
16. Iesaku - krējuma vietā, šai zupai vairāk patiktu ēdamkarote kausētā siera!
17. Lai garšo!
18. Paldies!
Uz augšu