Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistu stilbiņi ar ķiplokiem

2007. gada 3. novembris
Foto: Depositphotos.com
Lai saprastu vai stilbiņi ir gatavi, iedur ar sērkociņu vai zobu bakstāmo un, ja nav asins pēdu, tad ir gatavs. Vienkārši bet garšīgi!
Pagatavošana
30 min
1. Uzkarsē pannu, saliek gaļu un cep uz lielas uguns, lai izveidojas kraukšķīga garoziņa. Apcep no abām pusēm, pēc tam nogriež mazāku liesmu, lai vista cepas. Cep kamēr gandrīz gatava.
2. Tad uzspiež virsū ķiplokus, ar zobu bakstāmo sadursta gaļu, lai ķiploks labāk iesūcas, kad vista jau gatava uzkaisa virsū sāli un piparus, vēl nedaudz apcep un tad pasniedz ar piedevām.
Pasniedz ar svaigu citronu, lai ēdot var atsvaidzināt garšu!

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu