Biezpiena torte/vieglā/ 2

3 1

Sastāvdaļas

  • 250 g auzu pārslu cepumu (var lietot arī citus)
  • 2 ēdamk. medus
  • 75 g sviesta
  • 2 ēdamk. želatīna
  • 500 g trekna biezpiena
  • 250 g salda krējuma
  • 150 g (mazā glāzīte) augļu jogurta
  • 7 ēdamk. aprikožu džema
  • 2 ēdamk. ruma
  • 2 tējk. vanilīncukura
  • Rotāšanai
  • Augļi un ogas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cepumus sasmalcina, sajauc ar mīkstu sviestu
  2. ēdamkaroti medus un stingri iespiežietaukotā veidnē. Un vienu stundu ieliek ledusskapī. Biezpienu izberž cauri sietu, pievieno jogurtu, džemu, ēdamkaroti medus, vanilīncukuru, rumu. Saputo saldo krējumu, tam pievieno uzbriedinātu un izšķīdinātu želatīnu, iemaisa biespiena masā. Uzklāj biskvītam un 3-4 stundas patur ledusskapī. Izņemtu no veidnes, rotā ar augļiem un ogām. Tāpat var gatavavot mazākas kūciņas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize