Ķirbis ar plūmēm

2007. gada 25. oktobris
Foto: Baiba Kohane
Pagatavošana
40 min
1. Ķirbi sagriež apmēram 2cm biezās šķēlēs un
2. sakārto iepriekš ietaukotā veidnē. Fetas sieru sagrež nelielos kubiņos un liek uz sagriztā ķirbja.Tāpat vienmērīgi saliek žāvētās plūmes.
3. Ja siers ir pietiekoši sāļš tad sāli var nebērt .
4. Veidni pārklāj at folliju vai uzliek vāku ,un cep cepeškrāsnī kamēr ķirbis mīksts .
5. P.S. Kā zināms ķirbju šķirnes ir ļoti daudz un dažādas ,tāpēc vēlams no pārdevēja uzzināt
6. kurš ķirbis būs piemērotāks cepšanai.
Uz augšu