Sākums > Receptes > Deserti

Putukrējuma torte ar augļiem

2007. gada 23. oktobris
Foto: zanda bērsone
Pagatavošana
60 min
1. Samaļ cukuru pūdercukurā un pievieno saldajam krējumam. Sakuļ putukrējumā.
2. Sagriež banānus un kivi šķēlītēs.
3. Ņem vienu no biksvīta ripām uz tās uzklāj putukrējumu un uzliek banānus (var arī banāniem pa virsu uzklāt putukrējumu). Pa virsu liek nākošo biksvītu, uz kura uzklāj brūkleņu ievārījumus un kivi. Atkal pa virsu liek biskvītu. Šo virsējo biskvītu un tortes malas apdara ar putukrējumu.
4. Dekorē:
5. Uz pannas apcep auzu pārslas ar pūtercukuru, kad tās atdzisušas, ar naža palīdzību tās uzklāj uz tortes malām.
6. Tortes virspusi noklāj ar kokosriekstu skaidiņām.
7. Uz skaidiņām liek kivi vai kādus citus augļus (Neiesaku banānus, bumbierus un ābolos, tie paliek brūni un bojā visu skatu. Nebūtu vēlams arī zemenes, jo tās sulojās)
Uz augšu