Ļoti vienkāršs ābolu pīrāgs

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 gl. milti
  • 1 gl. cukura
  • 3 olas
  • 3 lieli āboli (vēlams skābi)
  • Vanilīns - naža gals

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež ābolus šķēlēs, bez serdes.
  2. Olas ar cukuru kārtīgi sakuļ, pievieno miltus. Sajauc. Dziļā pannā (vai cepamā formā) lieku sviestpapīru, mazliet iesmērē ar sviestu vai eļļu. Lieku ābolus. Lej mīklu. Cep + - 40 min. Vai ir gatavs pārbaudu ar sērkociņu iedurot mīklā. Ja gatavs, tad sērkociņš ir sauss. Lai labi garšo.

Komentāri

Kristine 2013. gada 11. maijs 23:10
Liku nepilnu glazi cukura un man sanaca loti garshigs,ja butu bijushi skabaki tad butu likusi pilnu glazi,jo man loti patik saldums,bet tas jau gaumes jautajums.
Karīna Maslova 2010. gada 7. marts 16:54
Pīrāgs sanāca diezgan garšīgs. Vienīgais es ieteiktu likt mazāk cukura, glāzes vietā pusglāzi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize