Baklažānu sacepums. 2

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 -3 baklažāni (atkarībā no lieluma)
  • 5 -6 tomāti
  • 5 - 10 ķiploku daiviņas (atkarībā no pārējo produktu daudzuma un attieksmes pret ķiplokiem)
  • 3 iepakojumi Mozzarella siera
  • Majonēze
  • Garšvielas pēc izvēles
  • Svaigi pētersīļi
  • Eļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Baklažānus nomazgā un sagriež apmēram 1cm biezās ripiņās un apcep eļļā no katras puses līdz tās kļuvušas mīkstākas un ieguvušas tādu kā caurspīdīgu nokrāsu.
  2. Esot vēl uz pannas baklažānu ripiņām uzkaisa sāli un garšvielas pēc izvēles. Es ieteiktu kādu no sekojošajām: malti melnie pipari, 5 piparu maisījums vai garšvielu dārzeņu ēdieniem.
  3. Tomātus nomazgā un sagriež 0,5 cm biezās šķēlītēs.
  4. Ķiplokus nomizo un saspiež spiedē vai ļoti smalki sagriež
  5. Mozzarella sieru sarīvē uz biešu rīves
  6. Cepamajā truakā ieklāj cepampapīru un kārto dārzeņus sekojošā secībā:
  7. baklažānu ripiņas
  8. apkaisa ar ķiplokiem
  9. majonēze (daudzums atkarīgs no tā cik izteiktu piegaršu vēlas)
  10. tomātu ripiņas
  11. pārkaisa Mozzarellas sieru
  12. Var kārtot vienā vai divās kārtās.
  13. Ēdienu cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 20 - 30 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni