Pikantā liellopa aknu pastēte

4 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg liellopa aknas
  • 200 gr svaiga cūkgaļas speķa
  • Paliels sīpols
  • Vidējs burkāns
  • Pusgalviņa ķiploka
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež speķi šķēlēs, sacep, tad iztecējušajos taukos sacep aknas(arī šķēlēs) labi brūnas, tāpat apcep burkānu un sīpolu (biezās šķēlēs).
  2. Liec visu katliņā,pievieno sāli, pielej ūdeni tik daudz, lai knapi nosedz. Sutini kamēr ļoti mīkstas aknas un burkāni, apm 40 min. Šķidrumam jāpaliek uz pusi mazāk, kā pārējie produkti.
  3. Tad visu samaļ pievienojot ķiploku daiviņas.(tās nedrīkst vārīt, bet jāpiemaļ svaigas)
  4. Tad lej masu bļodiņās un, kad atdzisusi ieliek ledusskapī.
  5. Šādi pagatavota pastēte ir ļoti aromātiska, garda un labi smērejama uz maizes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Uzkodas

Jaunākās receptes