Sākums > Receptes > Uzkodas

Pikantā liellopa aknu pastēte

2007. gada 16. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Šādi pagatavota pastēte ir ļoti aromātiska, garda un labi smērejama uz maizes.
Pagatavošana
50 min
1. Sagriež speķi šķēlēs, sacep, tad iztecējušajos taukos sacep aknas (arī šķēlēs) labi brūnas, tāpat apcep burkānu un sīpolu (biezās šķēlēs).
2. Liek visu katliņā, pievieno sāli, pielej ūdeni tik daudz, lai knapi nosedz. Sutina, kamēr ļoti mīkstas aknas un burkāni, apm. 40 min. Šķidrumam jāpaliek uz pusi mazāk, kā pārējie produkti.
3. Tad visu samaļ, pievienojot ķiploku daiviņas(tās nedrīkst vārīt, bet jāpiemaļ svaigas).
4. Tad lej masu bļodiņās un, kad atdzisusi, ieliek ledusskapī.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu