Ņammīgā vistiņa

2007. gada 16. oktobris
Foto: Santa Brikmane
Pagatavošana
45 min
1. Sakarsējam pannu, cepam vistiņu, beram virsū sāli, piparus u.c. garšvielas. Kad vistiņa apbrūninājusies, pārliekam katlā. Pārlejam pāri karstu ūdeni (tik daudz, lai tikai apsegtu vistu), sautējam uz lēnas uguns kādu pusstundu. Ja liec sīpolus, sagriez, apcep atsevišķi no vistas, pēc tam uzber virsū vistai, kas katlā. Sautēšanās procesā vēl vajag sāli, vai buljona kubiņus, tā, lai nav bezgaršīgs... Pēc pusstundas sautēšanas pielejam saldo krējumu, uzsildam tikai tik daudz, lai viss būtu karsts, vairs nevāra. Gatavs!
2. P.S. Ja vajag, var iebiezināt ar miltiem...
Uz augšu