Zivs "pārsteigums"

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 gab. (kopā apm. 1000g saldētas vai 500g svaigas zivs filejas - heks, asaris, menca, u.c.)
  • 2 cieti novārītas olas
  • 2 -3 sīpoli
  • 1 burkāns
  • 4 ē.k. cieta rīvēta siera
  • 2 ē.k. augu eļļas
  • 2 ē.k. sviesta
  • 2 ē.k. sakapātu pētersīļu
  • 5 ē.k. 3% etiķa
  • 1 glāze ūdens
  • 2 t.k. estragona, sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 50 g majonēzes vai kečupa

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavo marinādi – samaisa ūdeni ar eļļu, etiķi, estragonu, sāli un pipariem. Zivi pārlej ar marinādi un ievieto ledusskapī uz 30 min. Kamēr zivs marinējas, gatavo pildījumu – sakapātas olas, sīki sakapāti apcepti sīpoli un rupji rīvēts burkāns. Foliju iesmērē ar sviestu, liek 1 fileju, ko pārber ar rīvētu sieru, tad liek pildījumu, tad atkal rīvēto sieru, tad otru fileju. Foliju aizver ciet un cep uz restēm vai cepeškrāsnī apm. 20 min.
  2. Neilgi pirms gatavības pārber vēl ar rīvēto sieru un zigzagā uzspiež majonēzi vai kečupu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni