Kabaču salāti(kartupeļu ēdieniem un ziemai)

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja lieluma kabači
  • 10 normāli burkāni
  • 5 sīpoli
  • 250 g eļļa
  • 2 burciņas tomātu mērce(ķiploku)
  • Garšvielas

Pagatavošana

120 min.
  1. Kabačus nomizo un izņem sēklas,sagriež 1cm biezās šķēlēs,apcep brūnus.Liek katlā.
  2. Burkānus sarīvē uz rupjās sakņu rīves,sīpolus sagriež strēmelītēs un kopā apcep.Liek klāt kabačiem un sautē kamēr viss ir mīksts,bet nejūk ārā pievieno tomātu mērci.Garšvielas var likt pēc saviem uzskatiem.Vēlreiz visu uzvāra.Karstus pilda dezinficētās burkās un aizvāko.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi