Pildītas kartupeļu pankūkas

4 1

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Maltā gaļa
  • Sīpoli, ķiploki, sāls, pipari
  • Olas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus sarīvē, ja masa ļoti šķidra sulu nedaudz nolej jeb pievieno miltus. Pieliek sāli un olas. (sataisa parastu kartupeļu pankūku masu)Malto gaļu sataisa kā kotletēm. Liek uz KARSTAS pannas karupeļu masu (cik lielu grib) no gaļas izveido ne pārāk biezu kotletīti un liek uz kartupeļu pankūkas. Un virsū atkal kartupeļu masu. Kad apakša jau palikusi brūnganīga pankūku apgriež un uguni samazina. Apgroza vairākas reizes līdz vidiņš izcepies. Var arī nedaudz apcept visas un pārlikt visas cepeškrāsni un izcept līdz galam. Īpaši labi garšo ar skābu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni