Zelta lasis

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 250 g laša fileja
  • Spilvas „Citronu mērce”
  • Olīveļļa
  • Saldais krējums
  • 250 g rīsi
  • Svaigi dārzeņi
  • Laims
  • Zaļumi

Pagatavošana

60 min.
  1. Ļoti biezās šķēlēs sagrieztu laša fileju iemarinē Spilvas „Citronu mērcē”.
  2. Pēc 30 minūtēm lasi olīveļļā apcep uz pannas, atkal pārlejot ar Spilvas „Citronu mērci” un nedaudz saldā krējuma.
  3. Piedevās pasniedz rīsus un svaigus dārzeņus pēc izvēles - papriku, cukini, puķkāpostus, protams, neaizmirstot arī svaiga laima daiviņu.
  4. Pirms pasniegšanas lasi pārkaisa ar svaigiem zaļumiņiem.
  5. www.spilva.lv

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni