Olu rauši ''ātrie

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1 ēdamk. miltu
  • ½ tējk. sāls
  • 2 ēdamk. piena
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļ, pievieno miltus, sāli, pienu. Mīklu kuļ, līdz tā kļūst gluda.
  2. Pannā sakarsē eļļu, uzlej mīklu tā, lai viss pannas dibens būtu pārklāts. Raušus cep no abām pusēm, gatavus liek kzudzītē citu uz cita, starp raušiem ieziež kādu augļu biezeni.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize