Grūbu un pupiņu biezzupa

3 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg cūkugaļas ribiņu
  • 1 glāze/s pupiņu
  • 1 glāze/s grūbu
  • 2 kartupeļi
  • Burkāns
  • 1.5 l ūdens
  • Sāls
  • Melnie piparu graudi

Pagatavošana

120 min.
  1. Gaļu noskalo, liek katliņā un pārlej ar ūdeni, uzvāra un noputo.
  2. Gaļai pievieno grūbas, pupiņas, piparu graudus un turpina vārīšanu 75 minūtes.
  3. Kartupeļus un burkānu notīra un sagriež, pievieno zupai, pieber sāli un turpina sautēšanu 10 minūtes.
  4. Nogriež liesmu un zupu vēl 15 minūtes uzbriedina.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas