Skābēto kāpostu biezzupa

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 350 g skābētu kāpostu
  • 2 ēd. k. eļļas
  • 2 tējk. sarkanās paprikas
  • Sāls
  • Maltie melnie pipari
  • 500 ml buljona
  • 350 g kartupeļu
  • Paprika
  • 1 ēd. k. sviesta
  • 150 g skāba krējuma
  • 1 tējk. sinepju
  • 1 ēd. k. loku

Pagatavošana

60 min.
  1. Sīpolu notīra un sagriež daiviņās.
  2. Kāpostus notecina uz sietaun sagriež.
  3. Katliņā eļļā apcep sīpolus un pārkaisa ar paprikas pulveri.
  4. Pievieno kāpostus, samaisa, pārkaisa sāli.
  5. Kāpostiem pārlej karstu buljonu un vāra 35 minūtes.
  6. Kartupeļus sagriež kubiciņos, papriku - skaidiņās.
  7. Sviestā apcep kartupeļus, pievieno papriku, piparus un sautē 5 minūtes.
  8. Zupu noņem no plīts.
  9. Pievieno paprikas strēmeles un kartupeļu kubiņus.
    Pasniedzot pievieno skābu krējumu, sajauktu ar sinepēm un pārkaisa ar lokiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas