Karstais ābolu punšs

4 1
Pēc vēlēšanas alkoholu var nepievienot.

Sastāvdaļas

  • 1 l ābolu sulas
  • 2 āboli
  • 1/4-1/2 glāze/s aveņu vai ķiršu sīrupa
  • Kanēļa miziņa
  • 1/2 citronu sula un miziņa
  • 50 ml kalvadosa vai brendija

Pagatavošana

10 min.
  1. Ābolu sulu ar sīrupu uzkarsē, pievieno kanēļa un citrona miziņu, citrona sulu un ābolu šķēlītes.
  2. Atstāj nedaudz ievilkties, tad vēlreiz uzkarsē, pievieno brendiju, lej glāzēs un grezno ar ābolu šķēlītēm.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni