Viltotie kāpostu tīteņi ar malto gaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 neliela kāpstgalva
  • 500 -600g maltā gaļa
  • 2 vidēji sīpoli
  • 200 g rīsi
  • Tomātu mērce
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

90 min.
  1. Kāpostu sagriež un vāra nelielā ūdens daudzumā,gaļu ar sīpoliem apcep, pievieno pie kāpostiem,pieber sāli,piparus,kad kāposti gandrīz gatavi,ber klāt rīsus,ik pa laikam apmaisot,pēc apm.20min pieliek tomātu mērci.Ēdiens gatavs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni