Frikadeles burkānu mērcē

3 1
Frikadeles burkānu mērcē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g jauktas maltās gaļas
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens
  • Zaļumi pēc izvēles

Pagatavošana

30 min.
  1. Maltai gaļai pievieno sarīvētu ½ sīpolu, sāli, piparus. Ļoti labi samīca, izveido frikadeles.
  2. Uzvāra nelielu daudzumu ūdens, tajā liek firkadeles un vāra gatavas. Frikadeles izņem ārā.
  3. Tajā pašā ūdenī liek sagrieztu sīpolu, burkānu - vāra uz nelielas uguns līdz mīksti. Nokāš, šķidrumu saglabā.
  4. Izvārītos dārzeņus sablenderē un lej klāt saglabāto šķidrumu līdz mērces konsistence ir tavai gaumei atbilstoša.
  5. Pievieno firkadeles, garšvielas un zaļumus. Uzvāra. Ēd ar vārītiem kartupeļiem un burkānu salātiem.

    Labu apetīti!
    Pievieno firkadeles, garšvielas un zaļumus. Uzvāra. Ēd ar vā...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni