Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Gardās ābolu biezeņa pankūkas (pēc ābolu sulas spiešanas)

2007. gada 25. septembris
Foto: Liene
Pagatavošana
20 min
1. Gatavo tā kā parastu pankūku mīklu. Konkrētā situācijā es izmantoju ābolu sulas spiešanas rezultātā palikušos ābolu biezumus (no manas sulas spiedes tie sanāca tādi diezgan sulīgi- kā biezenis).
2. Tātad- biezenim pievienoju 2 olas, pienu, tad miltus, mazliet sāli un cukuru (to likt pēc garšas, jo skabāki āboli bijuši, jo vairāk cukuru jāliek). Maisu, līdz izveidojas pabieza masa. Atstāj mazliet savilkties un cep kā parastas mazās pankūkas gaiši brūnas.
3. Sanāca neticami gardi :) Taisīju ko tādu pirmo reizi un pašai bija pārsteigums. Ēda pat tie, kam pankūkas ne visai garšo...
4. Tā kā pankūkās ir āboli, tad liku virsū skābo krējumu, bet var arī ēst ar ko gribas, var vispār tāpat bez piedevām :)
5. Lai labi garšo! :)
Uz augšu