Tuncis lavašā

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 lavašs
  • 1 kārbiņa tuncis eļļā
  • 2 gab. tomāti
  • 2 daiviņas ķiploks
  • 2 -3 ēdamkarotes majonēze
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Vispirms atver kārbiņu ar tunci un liek bļodiņā (cik vien iespējams notecināt eļļu);
  2. Pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus, smalki, smalki sagrieztus ķiplokus, sāli pievieno pēc garšas, tad pieliek majonēzi.
  3. Visu kārtīgi samaisa;
  4. Izklāj uz galda lavašu un liek iekšā tunča masu un to kārtīgi izlīdzina, lai masa nav tikai pa vidu.
  5. Tad satin un ļauj ievilkties 30 min. līdz 1 stundai.
  6. Sagriež vidējos gabaliņos un apēd.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas