Kārtainās mīklas ābolmaize

4 1

Sastāvdaļas

  • Margarīns 250 gr
  • Kviešu milti 350 gr
  • Ūdens 100 gr
  • Sāls ¼ tējkarote
  • Cukurs ½ tējkarote
  • Citronskābe 1/6 tējkarote
  • Āboli
  • Cukurs
  • 1 gl.krējums
  • 1 ola
  • Kanēlis

Pagatavošana

60 min.
  1. Labi atdzesētu margarīnu sakapā kopā ar miltiem līdz rodas drupena mīkla. Izveido iedobīti, kurā ielej ūdeni, sajauktu ar sāli, cukuru un citronskābi. Visu samaisa, līdz rodas vijīga mīkla. Mīklu liek uz 20 min. ledusskapī. Pa to laiku nomizo un sagriež ābolus daiviņās. Saputo vienu olu ar 1 glāzi krējuma un 3 ēdamkarotēm cukura. Mīklu izveltnē uz plāts, virsū kārto ābolus, pārber ar cukuru, pārlej krējumu, pārkaisa ar kanēli.
  2. Cep cepeškrāsnī 30 min.

Komentāri

Sanija 2012. gada 8. augusts 11:51
Es nesaprotu, ja kārtainaa mīkla ir gatava, tad kaa ir jaataisa, jo cik saprotu šeit ir teikts, kaa pašiem uztaisīt kaartaino miiklu..
Bet man jau viņa ir gatava, kas man jaadara taalaak.?;)
Ingrīda Z. 2009. gada 20. jūlijs 21:27
Es nesaprotu, kas jādara ar to saputot olu, krējumu un cukuru? (nope) :(

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize