Sākums > Receptes > Zupas

Ķirbja biezzupa

2007. gada 21. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Ņem katliņu, ielej ūdeni - apmēram 1 litru. Vāra tik ilgi, kāmēr uzvārās, tad pieliek 2 kubiciņus liellopa buljona.
2. Ūdenī liek ķirbja gabaliņus (bez mizas un sēklām) un nomizotu, smalkos gabaliņos sagrieztu burkānu.
3. Pēc kādām 10 minūtem pievieno sagrieztus selerijas kātus, purava balto saļu un sagrieztas ķiploka daiviņas.
4. Vāra 25 minūtes. Pieber maltus piparus un sāli pēc garšas.
5. Noceļ no plīts un sablendē, līdz pašķidrai putrai līdzīgai masai. Uzkarsē vēlreiz līdz uzmet burbuli.
Pasniedzot - pārslaka ar augstākā labuma olīveļļu.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu