Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista indiešu gaumē

2007. gada 20. septembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
30 min
1. Nomizo ķiplokus un sīpolus.
2. Sīpolus sagriež kubiciņos.
3. Nomizo un smalki sagriež ingvera sakni.
4. Rupji sasmalcina čili pāksti.
5. Sagriež strēmelēs vistas fileju.
6. Lielā pannā liek ķiplokus, riekstus, koriandru, čili un sadrupinātu kanēļa standziņu. Visu apcep.
7. Pievieno sīpolus un cep, līdz tie paliek zeltaini brūni.
8. Tad uzlej vīnu un ļauj vīnām vēroties iztvaikot.
9. Visas sastāvdaļas saputo ar mikseri ( vislabāk, protams ar virtuves kombainā).
10. Lej mērci atpakaļ pannā, pievieno olīveļļu, saldo krējumu un vāra 5 minūtes.
11. Pēc tam masā ieliek vistas filejas gabaliņus, pievieno sāli, kurkumu un kariju.
12. To visu vāra, līdz gaļa gatava.
Uz augšu