Biezpiena-mascarpones kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • Meža ogu biezpiena krēmi ''kārums''[meža ogu],6-8 paciņas[pēc izvēles]
  • Biskvīts,tik daudz cik lielu vēlies kūkas pamatni
  • Cepumi-dāmu pirkstiņi vai selga,vai kādi citi tāda veida,pilnīgi pēc izvēles.kāda paciņa varbūt
  • Mascarpone siers 2 paciņas
  • Meža ogas[avenes,kazenes,mellenes u.t.t.] rotāšanai,virskārtā

Pagatavošana

1 min.
  1. Biskvītu vai nu cep pats/pati vai arī nopērc veikalā gatavo.Izklāj formas dibenā.
  2. Smalki sadrupina cepumus.Pārbārsta pa virsu biskvītam.
  3. Bļodā sajauz meža ogu biezpiena krēmus kopā ar mascarpone krēmu.sajauc viendabīgā masā.
  4. Kārto izveidoto masu pa virsu cepumiem un biskvītam.Izlīdzina.
  5. Pāri visam ber ogas.Tā lai daudz maz nosedzas virsma.
  6. Liek visu ledusskapī uz 3 h,ja vēlas var arī ilgāk.
  7. Dekorē ar piparmētrām,vai vēl ko atsvaidzinošu,pēc izvēles,kas kuram labāk garšo!

Komentāri

Ironija 2011. gada 7. jūnijs 00:50
Nu gan... tilpumus jau tomēr vajag norādīt, mascarpone siers ir dažādos tilpumos!
svetlana dzjubo 2010. gada 14. februāris 13:29
llll

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize