Sākums > Receptes > Salāti

Kartupeļu - vistas gaļas salāti ar čili majonēzi

2007. gada 16. septembris
Foto: Nelda Ceriņa
Pagatavošana
45 min
1. Lielā katlā ar verdošu ūdeni liek kartupeļus. Vāra uz lēnas uguns zem vāka, līdz mīksti. Ūdeni nolej.
2. Bļodiņā sajauc vistas gabaliņus ar sīpoliem, kariju un ēdamkaroti eļļas. Salātu lapas kārto uz 4 šķīvjiem. Virsū liek sasmalcinātos saldos piparus un gurķi.
3. Aizdaram sajauc ar majonēzi, citrona sulu un čili, pievieno piparus un atstāj.
4. Lielā pannā uzkarsē atlikušo eļļu, liek tajā vistas gabaliņus. Apcep 10 minūtes.
5. Vistai pievieno kartupeļus, apcep 5 minūtes, bieži apgrozot, lai visas sastāvdaļas kļūst brūnas. Liek šķīvjos uz salātu lapām un pārlej ar aizdaru.

Labu apetīti!
Uz augšu