Kartupeļu - vistas gaļas salāti ar čili majonēzi

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 450 g kaubiņos sagrieztu kartupeļu
  • 4 gabaliņos sagrieztas vistas krūtiņas bez kauliem un ādas
  • 1 sasmalcināts sarkanais sīpols
  • 2 ēd. k. karija pulvera
  • 2 ēd. k. augu eļļas
  • 200 g salātu
  • 1 strēmelītēs sagriezts saldais pipars bez sēklām
  • 1/2 strēmelītēs sagriezta gurķa
  • Aizdaram:
  • 6 ēd. k. majonēzes
  • 1/2 citrona sula
  • 1 sasmalcināts neliels čili pipars bez sēklām
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Lielā katlā ar verdošu ūdeni liek kartupeļus. Vāra uz lēnas uguns zem vāka, līdz mīksti. Ūdeni nolej.
  2. Bļodiņā sajauc vistas gabaliņus ar sīpoliem, kariju un ēdamkaroti eļļas. Salātu lapas kārto uz 4 šķīvjiem. Virsū liek sasmalcinātos saldos piparus un gurķi.
  3. Aizdaram sajauc ar majonēzi, citrona sulu un čili, pievieno piparus un atstāj.
  4. Lielā pannā uzkarsē atlikušo eļļu, liek tajā vistas gabaliņus. Apcep 10 minūtes.
  5. Vistai pievieno kartupeļus, apcep 5 minūtes, bieži apgrozot, lai visas sastāvdaļas kļūst brūnas. Liek šķīvjos uz salātu lapām un pārlej ar aizdaru.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti