Ķiploku kabači

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 kg kabaču
  • 150 g. ķiploku
  • ¼ pudeles eļļas
  • 4 ēd.k. cukura
  • Ēd.k. sāls
  • 10 ēd.k. 9% etiķa

Pagatavošana

1 min.
  1. Kabačus sagriež kubiciņos. Uzlej marinādi, kas sastāv no izspiestiem ķiplokiem, sāls, cukura, etiķa un eļlas. Kirbjus marinādē tur apmēram 6. stundas, reizēm apmaisot. Pilda ½ litra burciņās, karsē apm. 15 minūtes un aizvāko.
  2. Nu ļoti, ļoti garšīgi.

Komentāri

Jopt 2010. gada 26. augusts 13:04
Man arī nav skaidrs, kā var marinādē ielikt kabačus ,bet beigās tie paliek par ķirbjiem. :))
Sanita Dzieviaciena 2009. gada 25. augusts 11:38
Kāpēc ir jāgriež kabači, bet marinēties - ķirbji?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi