Garšīgie ceptie āboli

3 1

Sastāvdaļas

  • 7 - 8 skābi āboli (vislabāk Antonovka)
  • 1 paciņa saldā krējuma
  • Cukurs
  • Vaniļas cukurs
  • Kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomazgā, izgriež serdes. Jāuzmanās, lai neizgrieztu caurumiņu arī apakšpusē. Var griezt arī palielākus vidučus.
  2. Katrā ābola viducītī ieber apmēram 2 tējkarotes cukura, nedaudz vaniļas cukura un kanēļa.
  3. Virsū lej saldo krējumu, kamēr vidus pilns.
  4. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti