Išhans uz iesma

3 1

Sastāvdaļas

  • 250 g foreles
  • 1 ēd.kar. sviesta
  • ½ citrona
  • 50 g granātābola sēklu
  • Sāls, estragons, sarkanie pipari pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivi iztīra, cenšoties nesagriezt vēderu, rūpīgi izmazgā un nosusina dvielī. Ar asu nazi izdara vairākus iegriezumus tās ādā. Sagatavoto zivi apsāla no iekšpuses un ārpuses, ierīvē ar sarkanajiem pipariem, uzdur uz iesma un cep uz karstām oglēm, laiku pa laikam apgriežot un pārziežot ar sviestu.
  2. Gatavo foreli pasniedz greznotu ar citrona ripiņām un estragona zariņiem. Notrītas granātābola sēklas paniedz atsevišķā traukā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni