Sākums > Receptes > Salāti

Diētiskie, ekskluzīvie salāti

2007. gada 11. septembris
Foto: Indra Dundure
Pagatavošana
1 min
1. Sagriež, cik nav žēl gurķi nūjiņās. (es to daru tā- sagrie;zu ripiņās un pēc tam ripiņas sagriežu gareniski nūjiņās)
2. pievieno klāt sālītas garneles (lobītas). Daudzums- pēc pašas vēlmes. Man, jau patīk, ka 2/3 ir gurķis, un 1/3 garneles.
3. Izvāra cieti vārītas olas. Kārtīgi sasmalcina un pievieno klāt jau gurkiem ar garnelēm. Ola dos mazlietiņ sātīgumu ja vēlaties pliekanāk, tad nevajag pārspīlēt un otrādi.
4. Pievieno 12% skābo krējumu. Duadz nevajag likt, jo salāti vēlāk no gurķiem sasulosies. garšvielas pēc katra paša gaumes un iespējām.
Uz augšu