Vīra buča

2007. gada 11. septembris
Foto: Indra Dundure
Pagatavošana
15 min
1. Man vislabāk šīs maizītes garšo ar svaigu ķieģelīti. Bagātīgi apsmērē katru šķēli ar sviestu. Pārgriež uz pusēm, tā lai veidojas trīstūrīši.
2. Noloba cieti vārītās olas. Sagriež ripiņās. Uz trīstūrīšiem kārto olu ripiņas- vēlams ar dzelttenumu. Pāri liek vienu tīrītu ķilaviņu. Sāli un garšvielas neliek, jo veikalā pirkatjai vīra bučai ir jau pietiekami klāt. Rotā ar lociņu, dilīti, sīpolu - tas protams arī pēc savas vēlmes un krāšņuma. No vīriešu puses atsauksmes ir ideālas. Tās ir kanepē maizītes, kas manās mājās pazūd pirmās, jo kā izrādās citur tik bieži šādu kombināciju negadās izbaudīt :)
Uz augšu