Kārtainais šokolādes deserts ar mandarīniem

3 1

Sastāvdaļas

  • 100 g salauztu šokolādes gabaliņu
  • 200 ml svaiga skābā krējuma
  • 4 ēdamk. jogurta
  • 1 apelsīnam norīvēta miziņa
  • 150 g pilngraudu cepumu
  • 600 g konservētu mandarīnu daiviņu

Pagatavošana

20 min.
  1. Ūdens peldē izkausē šokolādi, pēc tam ļauj tai 5 min atdzist.Šokolādei pievieno krējumu, jogurtu un apelsīnu miziņu(nedaudz miziņas atstāj rotājumam) un kārtīgi visu samaisa.
  2. Sadrupina cepumus. Tad saber tos 4 deserta glāzēs un uzlej kārtu šokolādes maisījuma.
  3. Uz šokolādes maisījuma liek mandarīnu daiviņas un uzber tām atlikušās cepumu drumstalas. Atlikušo šokolādes maisījumu pārlej cepumu drupačām, virs šokolādes izkārto mandarīnu daiviņas un visu pārkaisa ar apelsīna miziņām.

Komentāri

jana 2015. gada 27. maijs 19:14
labi garšo...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti