Kraukšķīgā gurķu zacene

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 kg gurķu
  • 1 gl cukurs
  • 1 gl eļļa(nepilna)
  • ½ gl sāls
  • 1 ed.k.melni malti pipari
  • Buntīte seleriju,diļļu,pētersiļu lapu
  • 10 daiviņas ķiploks

Pagatavošana

60 min.
  1. Gurķus mizo,sagriež gareniski 0,5-0,7 mm šķēlēs,saliek visas sastāvdaļas,samaisa un atstāj 12 st savilkties,tad pilda burkās un sterelizē 15 mim 0,7l burkas 85 C*,0,5l burkas -10 min.Nu laba svaiga zacenīte ziemai,pamēģiniet!!!!

Komentāri

Sarmīte 2010. gada 2. septembris 13:21
Pirmā porcija sanāca ideāli bet otrā,pilnīgi čaukst,metami ārā.Kas par vainu?
Ingrīda 2009. gada 29. oktobris 19:53
Nekādu ūdeni nelej, bet sāls nu gan pa manam ir par daudz!
lora 2009. gada 3. augusts 16:47
nekādu ūdeni klāt nelej? pietiek ar izdalījušos sulu un eļļu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi