Marinētas vīnogu lapas (tīteņiem)

5 1

Sastāvdaļas

  • 9 % etiķis 500 g
  • Sāls 1 ēd.k
  • Vīnogu lapas
  • Dārza piparmētra

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzvāra etiķi ar pievienoto sāls daudzumu. Vārošajā marinādē noplaucē vīnogu lapas dažas minūtes, tad kārto traukā, kurā uzglabās, pa starpām vietām saliekot piparmētru.Pārlej ar atdzesētu marinādi, kurā iepriekš tika noplaucētas lapas.

Komentāri

Kristīne 2014. gada 7. septembris 17:58
Vienreiz pamēģināju, šogad atkal marinēšu pēc šīs receptes. Šadi marinētajās lapās "Dolmas"(ar jēra gaļu) bija ļoti garšīgas.
Jana 2010. gada 27. novembris 12:15
www.kandža.lv

izgatavo dzērienu, ko piedzert klāt ēdienam, kas ietīts marinētās vīnogu lapās.
Liene Strazdiņa 2010. gada 25. jūlijs 12:40
Vai tiešām jāvāra 9% etiķī? Parasti marinādes taisa stipri vājākas. un etiķi pievieno pēc vārīšanas. cik daudz lapas un cik liels trauks ir nepieciešams?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi