"iecienītā"

3 1

Sastāvdaļas

  • Vistas filejas - katrai personai 1-2 filejas atkaribā no filejas lieluma un ēdāja apetītes
  • skābais krējums - apm 2-3 ēdamkarotes
  • lociņi
  • Paprika - jo krāsaināk jo labāk
  • Tomāti
  • Siers - var izmantot gan rīvētu, gan sagrieztu plānās šķēlītes
  • sāls pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. vistas filejas sagriež plānas un var vēl biki izklapēt. apcep uz pannas, pievienojot sāli un piparus pēc garšas. saliek apceptās, vēl karstās filejas uz cepešpannas vai atstāj uz tās pašas pannas, ja vien viņu drīkst likt cepeškrāsnī. sagiež lociņus, pieliek biki sāli un sajauc ar krējumu. sagriež papriku mazos kubiņos, tomātus plānās šķēlītēs. uz filejām vispirms uzsmērē lociņus ar krējumu - katrai filejai izmantoju vismaz 2 tējkarotes, tad saber virsū papriku, saliek pāri tomāta šķēlītes un saliek vai saber virsū labi daudz siera. ieliek cepeškrāsnī, kas jau uzkarsēta uz 200 grādiem un cep kamēr siers pilnībā izkusis. ja ir vēlēšanās, var pagaidīt kamēr siers sāk burbuļot un paliek biki brūns - cita garša uzreiz. ņem laukā no krāsns, pasniedz ar kartupeļiem, vai tāpat ar salātiem...
  2. labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni