Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Iecienītais banānu rausis

2007. gada 4. septembris
Foto: Vita Kalniņa
Pagatavošana
40 min
1. Banānus sagriež gabaliņos un sajauc ar nedaudz cukuru un vaniļas cukuru, atstāj, lai ievelkas. Olas saputo ar atlikušo cukuru un vani''las vukuru, pievieno miltus samaisītus ar cepamo pulveri vai 1 tējkaroti sodas un vienmērīgi sajauc. Pievieno kausētu margarīnu (atdzisušu) un skatās vai vajaga pielikt vēl miltus. Beigās pievieno sagrieztos banānus un kārtīgi samaisa. Mīkla sanāk pabieza. Liek iesmērētā formā un cep apmēram 30 min., kamēr ir gaiši brūns (obligāti vajaga pārbaudīt vai rausis vidū ir kārīgi izcepies).
Uz augšu