Iecienītais banānu rausis

5 1

Sastāvdaļas

  • 3 gatavi banāni (banānu vietā var izmantot ābolus
  • 1 gl cukurs
  • Vaniļas cukurs
  • 2 gl milti
  • Soda vai cepamaispulveris
  • 200 g margarīns (var arī nelikt)

Pagatavošana

40 min.
  1. Banānus sagriež gabaliņos un sajauc ar nedaudz cukuru un vaniļas cukuru, atstāj, lai ievelkas. Olas saputo ar atlikušo cukuru un vani''las vukuru, pievieno miltus samaisītus ar cepamo pulveri vai 1 tējkaroti sodas un vienmērīgi sajauc. Pievieno kausētu margarīnu (atdzisušu) un skatās vai vajaga pielikt vēl miltus. Beigās pievieno sagrieztos banānus un kārtīgi samaisa. Mīkla sanāk pabieza. Liek iesmērētā formā un cep apmēram 30 min., kamēr ir gaiši brūns (obligāti vajaga pārbaudīt vai rausis vidū ir kārīgi izcepies).

Komentāri

Lindelsons 2012. gada 27. augusts 20:34
Ak jā,un cik daudz jāliek ir vaniļas cukurs?
Lindelsons 2012. gada 27. augusts 20:31
Jā,baigi labs tikai cik ir jāliek soda vai cepamaispulveris?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize