Franku darzniece

2007. gada 31. augusts
Foto: anna leine
Pagatavošana
1 min
1. liellopu gaļu noskalo aukstā ūdenī.Lielā katlā uzvāra ūdeni pieliek sāli un piparus.Tajā liek gaļu ,pievieno pētersiļa sakni un lēni vāra vismaz stundu.
2. * Pa to laiku nomazgā ,notīra un sagriež mazos gabaliņos pupiņu pākstis,burkānus,kolrābjus,virziņkāpostus un ziedkāpostus,pēdējos divus sadalot rozetēs.Puravu noskalo ,kartupeļus nomizo un abus sagriež vienāda lieluma gabaliņos.
3. Visus darzeņus liek katlāpie ribiņām un vel vara 30 min.
4. * 10 min. pirms varīšanas beigām pannā izčurkstina kubiņos sagrieztu speķi un tajā apcep sīki sagrieztus sīpolus līdz zeltainumam.Pēc tam visu pievieno sautējumam.
5. *Pēc garšas pieliek garšvielas ,cukuru, sāli un paniedz ,pārkaisītu ar petersiļiem
Uz augšu