Franku darzniece

4 1

Sastāvdaļas

  • g liellopu ribiņu
  • 1.5 l ūdens
  • *sāls
  • *pipari
  • 1 petersiļa sakne
  • 200 g zaļo pupiņu
  • 200 g burkānu
  • 200 g kolrābju
  • 200 g virziņkāpostu
  • 200 g ziedkāpostu
  • 1 liels puravs
  • 500 g kartupeļu
  • 100 g caurauguša speķa
  • 2 sīpoli
  • *garšvielas pārkaisīšanai
  • 1 šķipsniņa cukura
  • *sāls
  • *sīki sakapati pētersiļi

Pagatavošana

1 min.
  1. liellopu gaļu noskalo aukstā ūdenī.Lielā katlā uzvāra ūdeni pieliek sāli un piparus.Tajā liek gaļu ,pievieno pētersiļa sakni un lēni vāra vismaz stundu.
  2. * Pa to laiku nomazgā ,notīra un sagriež mazos gabaliņos pupiņu pākstis,burkānus,kolrābjus,virziņkāpostus un ziedkāpostus,pēdējos divus sadalot rozetēs.Puravu noskalo ,kartupeļus nomizo un abus sagriež vienāda lieluma gabaliņos.
  3. Visus darzeņus liek katlāpie ribiņām un vel vara 30 min.
  4. * 10 min. pirms varīšanas beigām pannā izčurkstina kubiņos sagrieztu speķi un tajā apcep sīki sagrieztus sīpolus līdz zeltainumam.Pēc tam visu pievieno sautējumam.
  5. *Pēc garšas pieliek garšvielas ,cukuru, sāli un paniedz ,pārkaisītu ar petersiļiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni